Nejnovější recenze ze sekce Vložky do podprsenky
- Velikost
- Nedrží celou noc
vlozky jsou velmi příjemné a dobře absorpční.
Dobře se přilepují a poměrně drží. Jen po noci mi občas jedna vypadla nebo se ohnula ale to bylo jen zřídka.
narozdil od jinych mi vyhovují prodyšností a setrnosti k me citlivé pokožce. Určitě nekupuji naposledy
- Savé, pohodlné
- Dlouhá výdrž
- Velmi silné
- Nediskrétní
Prsní vložky doporučuji jako velmi spolehlivé, vydrží dlouho, jsou hodně silné, tak proto, oproti tomu nejsou tak diskrétní. Na pokožce nedělali problémy. Design už jsem viděla také lepší.
Ale stojí za vyzkoušení. Dobré je, že existují! S plínou bych chodit nechtěla
- Prijemny material
- Nenasla jsem zadny zapor
Nemam co vytknout. Funkcni , ultra save a velmi pohodlne se nosi. Vypadaji velmi podobne jako jine vlozky do podprsenky, ale maji o dost prijemnejsi material a k pokozce jsou velmi setrne, vubec nevadi v podprsence a krasne drzi tvar a neodlepuji se . Spokojenost
- Příjemné na dotek
- Dostatečně silné a savé
- Dobře zabalené
- Lepící plocha pro lepší fixaci
- Ne vždy drží na místě.
- Pod obtaženými tričky/tílky jsou vidět.
- Mohly by být tenčí
Praktické balení v krabičce a ještě v sáčku. Prsní vložky jsou příjemné na dotek a pohodlné, s lepící plochou. Avšak někdy nedrží na místě. Dostatečná savost. Ale mohly by být tenčí (v případě zachování savosti), pod přilehlým tílkem jsou vidět. Celkově jsem spokojená. Zakoupila bych znovu.
- Příjemné k pokožce.
- Savost.
- Špatně uchycení
- Balení.
Absorpční schopnost vložek je pro mě vyhovující, nemusí se měnit často. Vše zůstane, kde má. Jsou příjemné k pokožce. Ocenila bych, kdyby byly o něco větší. Stejně tak i lepitko. Špatně mi v podprsence drží a občas se odlepí a posune se nebo vypadne.
- Jsou velice jemné
- Komfortní při nošení
- Žádné jsme nenašla
Prsní vložky Bella Mamma Komfort jsou velice příjemné při nošení, materiál je jemný a neškrábe na pokožce. Jejich kulatý tvar se krásně hodí do každé podprsenky. Používám je každý den a jsem velice spokojená se savostí, ještě se mi nestalo, že by prsní vložky protekla.
- Nenašla jsem
Bella Mamma Comfort prsní vložky, jsou ideálním pomocníkem pro maminky co kojí. Hezký drží na svém místě v podprsence a plní svojí práci. U mě vše v pořádku a byla jsem i překvapená savostí. Nějak mi ani v podprsence vložka nepřekážela. Za mě vše jak má být.
- Dobrá savost
- Nízká cena
- 30 ks v balení
- Silnější, viditelné pod oblečením
- Balené v jednom pytlíku
Bella Mama jsou vložky, které jsem využila v prvních dnech po porodu. Jsou velmi savé, silnější, pod oblečením jsou bohužel viditelné. Preferovala bych balení po jednom kuse, aby bylo možné měnit je i mimo domov. Mají jedno lepítko, které dobře drží. Na domácí použití, případně pod silnější svetr jsou skvělé.
- Prijemny material
- Dobra savost
- Spatne drzici lepici cast
Prsni vlozky me velice prekvapily svym prijemnym materialem, prodysnosti, skvelou savosti a nedrazdi bradavky hrubym materialem. Jako zapor vidim, ze lepici cast hure drzi. Pokud ma ale zena vetsi prsa, nicemu to nevadi a prsni vlozka drzi pekne sama.
- Funkcnost
- Baleni
Super, kvalitni prsni vložky, v podprsence nejsou napadne a presto dobre drzi - cca pul den nebo celou noc. Hodne savé a nepropusti nic na triko. Jsem spokojena, plni vse co jsem od nich očekávala. Baleni 30ks je dostatecne, me vydzely 14 dní. Doporucuji vsema
- Vysoká savost
- Neprotečou
- Hrubé
- Středová část ztenčená
- Nedrží přilepené
Vložky jsou celkem hrubé a jsou vidět pod oblečením. Krabička má praktické otevírání. Výhodou je, že mají vysokou savost i přes jejich malý průměr. Lepící proužek na zadní straně bohužel není dostatečně silný, aby udržel vložku na místě. Neneutralizují pachy, takže při větším úniku mléka to šlo cítit.
- Dobře sací
- Drží
- Jsou příjemné
- Někomu může vadit tloušťka, ale mě ne
Konečně jsem našla dobře sací prsní vložky. Pohltí hodně mléka, tak se nemusím bát protečení a všechno mám čisté a suché. Dobře drží na místě. Mě maximálně vyhovují. AKLKonečně jsem našla dobře sací prsní vložky. Pohltí hodně mléka, tak se nemusím bát protečení a všechno mám čisté a suché. Dobře drží na místě. Mě maximálně vyhovují. Konečně jsem našla dobře sací prsní vložky. Pohltí hodně mléka, tak se nemusím bát protečení a všechno mám čisté a suché. Dobře drží na místě. Mě maximálně vyhovují.KKK
- dobře sají
- příjemné při kontaktu s kůží
- Na podprsence moc nedrží
- Posouvají se
Tyto vložky do podprsenky vynikají svou vysokou absorpční schopností a spolehlivě odvádějí vlhkost, čímž zajišťují suchost a komfort po celý den. Díky jejich efektivní ochraně se nemusíte obávat skvrn na oblečení ani nechtěného úniku tekutin. Materiál, ze kterého jsou vyrobeny, působí příjemně na pokožku a zároveň se dobře přizpůsobuje tvaru prsou, což zvyšuje celkový pocit pohodlí.
Na druhou stranu je však třeba zmínit, že vložky jsou poměrně silné, což může být nevýhodou při nošení pod tenkým či přiléhavým oblečením. Kvůli své tloušťce mohou být méně diskrétní a občas se mohou pod oblečením rýsovat, což může působit neesteticky, pokud preferujete těsně přiléhající outfity. Pokud vám však více záleží na výborné absorpci a ochraně před vlhkostí než na maximální nenápadnosti, tyto vložky jsou skvělou volbou pro každodenní použití.
- Tvar
- Žádný jsem nenašla
Prsni vložky od Bella Mamma jsou velmi dobře tvarované a to tak, že je hezky naznačen střed a tudíž víte kam umístit. Z druhé strany je komfortní nálepka, kterou to přilepíte k podprsence, takže se nemusíte obávat, že se vložka posune. Navíc je velmi diskrétní a nejde vidět. Velký kladem je její velká savost.
- Vysoká savost
- Nepropustnost
- Diskrétnost
- Svár(kraj) velmi škrábe
jsou velmi savé a tak neni možně aby mléko proteklo, jsiu vyrobené z hladkého materiálu .výhodou je lepík k z druhé strany diky kteremu vložka drží tam kde má. Jediný problém je okraj , který je svařený a strašně škrábe a je to opravdu moc neoříjemné.
- Jemné
- Savé
- Dají se přilepit
- Vzdušné
- Nevim
Textura vložek je příjemná při kontaktu s kůží. Velmi jemná, prodyšná a takřka jsem je necítila. Výhodou je, že se dají přilepit na podprsenku, což zabraňuje "cestování" vložek při pohybu. Velice dobře absorbují i během noci. Doporučila bych všem kojícím maminkám.
- neprotékají
- malé kousky absorpčního gelu
Prsní vložky jsem během kojení vyzkoušela na celý den a musím uznat, že mě mile překvapily. Skvěle absorbují odkapávající mateřské mléko a nikdy jsem neměla problém s tím, že by se vložka prosákla. Zkoušela jsem je i nalepit do podprsenky, ale neudržely se tam úplně pevně, takže bych spíše doporučila je volně vložit. Jedinou nevýhodou bylo, že mi občas na prsou zůstávaly drobné kousky gelu (pravděpodobně z absorpční vrstvy), takže jsem prsa musela před kojením očistit.
- Držím tvar
- Drží na svém místě
- Pohodlí nošení
- Nesmrdí
- Super savost
- Možná jemnější povrch, ale jinak jsou moc fajn
Produkty značky Bella mám moc ráda. Mám sní dobré zkušenosti a určitě se vyplatí kupovat.
Prsní vložky Bella comfort jsou suprové. Mají vysokou absobci, nesmrdí po chemii a krásně sedí na svém místě, nežmolkují a netrhají se jako levné xznačky a nemění tvar. Uvítala bych jemnější povrch, ale i tak se nosí krásně, že zapomínám, že je vůbec mám.
Krásně se i přizpůsobí prsů, nikde neční a nejdou vidět tvarem přes tričko.
- Materiál
- Drží na místě
- Pohodlí
Velká spokojenost s těmito prsními vložkami Bella Mama, jsou pohodlné a zachytí co mají.
Dobře sají, skvěle drží na svém místě, díky lepícím páskám a zároveň jsou téměř neviditelné a dobře schované. Naprosto plní potřeby při kojení, neocenitelné pro maminky
- savost
- příjemný povrch
- možnost nalepení
- tloušťka
Vysoce savé a prodyšné vložky, které chrání oblečení a prádlo před protečením. Mají vysokou absorbční schopnost nasát mateřské mléko. Vyhovuje mi také prostor pro bradavku, které se krásně přizpůsobí. Díky vložkám mám pocit sucha. Vyhovuje mi také to, že je mohu nalepit a vydrží na svém místě.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »