Nejnovější recenze ze sekce Vložky do podprsenky
- příjemný materiál
- malé balení
Prsní vložky Mamma Comfort od značky Bella jsou ideální pro kojící maminky. Měkká bavlna zajišťuje pohodlí, superabsorpční jádro chrání před protečením, a lepící proužek drží vložku pevně na místě. Vhodné i při větším "úniku" mléka. Diskrétní a pohodlné.
- Uchycení na oblečení
- Příjemné na pokožce
- Tloušťka - jsou dost vidět
Vložky jsou příjemné i na citlivější pokožce. Jsou dost savé - zachytily veškeré vytékající mléko. Díky samolepce z vnější strany drží hezky na místě. Jediné mínus vidím v tloušťce - pod tenkým kojícím tílkem jsou dost vidět. Jinak určitě mohu doporučit.
- Komfort při nošení
Bella Mamma Comfort prsní vložky doporučuji každé mamince, která kojí. Vydrží opravdu dlouho, klidně i celou noc, což je pro mě důležité, protože když miminko spí a mléka je hodně, je důležité se cítit komfortně. Super je i pásek na lepení, díky kterému vložka vždy drží na místě. Hezky se vytvaruje a pokožka po ní rozhodně nesvědí.
- Příjemné na pokožku
- Velice přizpůsobivé
- Jako všechny vložky viditelné pod tenkou podprsenkou
Prsní vložky asi jedny z nejpříjemnějších na pokožce. A nejlépe přizpůsobující se. Škoda, že nejsou tenčí, bylo by přijemnější, kdyby nebyly tolik vidět pod tenkou podprsenkou. Savost super, drží dobře. Další menší mínus, velké balení, nejsou zabalené jednotlivě.
- Výborná savost
- Zadny
Prsni vložky Bella mi velmi vyhovují, diky jejich vysoké absorpční schopnosti - nemusím je měnit velmi casto kvuli vetsimu množství mleka. Na pokožce jsou velmi příjemné, takže kdo ma citlivější pokožku, bude spokojený. V kojici podprsence dobre drží na svém miste diky ležícími pásku na zadni straně.
- normální vložky do podprsenky
- sají, nikdy mi nic neproteklo
- příjemné na dotek
- dražší
- lepítko moc nelepí
- zbytečný obalový materiál (v krabičce a ještě sáčku)
Bella Mamma Comfort prsní vložky jsou příjmné standardní vložky do podprsenky. Neměla jsem z nich žádné podráždění, jsou hladké. Hezky sají, nikdy mi mateřské mléko neproteklo. Tvarované moc nejsou, spíše rovné a proto jsou trošku pod podprsenkou vidět. Držet na místě by měly pomocí lepítka, to ale není uplně veliké a drží tak do prvního kojení, jakmile se hne s podprsenkou, přilepí se jinam a už nedrží dobře.
- superabsorpční jádro
- komfortní
- dobře drží
- design (ale co už - jsou to vložky :))
Zatím nejvíce komfortní i co se týče snášenlivosti k mé pokožce, během dne ani nevíte, že je máte. Jsou vyrobeny z příjemné a měkké bavlny. Je na nich lepicí proužek, díky kterému vložka krásně drží. Mohu také potvrdit, že jsou vysoce absorpční, vhodné pro každou podprsenku.
- absobce
- jemnost
- nejsou pratelné
Prsní vložky Bella mamma comfort jsou pohodlné, krásně se přizpůsobí, mají perfektní savost a jsou příjemné jak na dotek, tak na pokožce. Nejsou po použití žádné vyrážky ani otlačeniny. VYdrží až několik hodin a disign je perfektní . Je dobré je mít i po ruce, když třeba používáte ekologické pratelné vložky a nemáte zrovna čisté.
- Funkční
- Nepropustné
- Žádné zápory
Prsní vložky Bella jsou opravdu komfortní a to doslova. Jsou strašně příjemné tudíž neškrábou. Jednoduše se lepí a krásně drží. Co se týká propustnosti,tak nepustí ani kapku a vydrží docela dlouho, což je dosti důležité, mamky můžou být klidnější a ne se nervózně pořád koukat, zda nemají fleky na tričku. Za mě určitě doporučuji, jdu pro zásoby.
- příjemný materiál
- chrání spodní prádlo
- nic mě nenapadá
Prsní vložky Bella Mamma Comfort jsou velmi příjemné a mají dobré využití. Přijemná je také jejich cena, dají se sehnat už kolem 70 korun za jedno balení. Drží dobře na místě, protože se lepí lepícím páskem a mají i možnost během používání nakojit dítě.
- Extra savé
- Ideální velikost
- Nejsou balené jednotlivě
Tyto vložky jsou mé nejoblíbenější. Jsou hodně savé, což se z počátku kojení opravdu hodí, než se tvorba MM ustálí. Tvaru prsu se přizpůsobí, nalepené v podprsence hezky drží a nevypadává. Na kůži příjemné, jen nasáklé mohou trochu studit. Ale to je individuální, teklo mi mléko opravdu hodně a musela jsem měnit několikrát denně.
- prodyšnost
- absorpční schopnost
- Na mě zbytečně silné.
Na těchto prsních vložkách oceňuji jejich vytvarování na bradavky. Jsou velmi pohodlné, krásně absorbují vlhkost a jsou velmi prodyšné. Co se týče přilnavosti po přilepení na podprsenku, jsem mile překvapena, jak krásně drží na místě. Jen bych upřednostnila možnost výběru velikostí, jelikož ne každému může jejich velikost vyhovovat.
- Absorpční schopnost
- Balení
- Moc nedrží
Otestovala jsem prsní vložky Bella Mamma comfort. Balení bylo po celkem hodně kusech což oceňuji. Velikost vložek také oceňuji. Co mě naopak zklamalo bylo, že tolik nedrží. Co se týče ale absorpční schopnosti tak vložky toho zachytí fakt hodně. I cenově mi přijdou super.
- Nelepí
Praní vložky jsou prakticky zabalený v krabičce v komínku, takže se skvěele vyndavají. Líbí se mi, že není každá balená ještě zvlášť v igelitu.
Vložky mají perfektní sací vlastnosti, které jen tak neprotečou. Vložky mají slabé lepení , takže moc nedrží a je potřeba si to občas ohlídat.
- Diskrétnost
- Pohodli
- Okraje škrábou
Jsou strašně super vysoka absorpční schopnost díky které ktere jsou vhodne i přes noc s nemusím se bát ze mlicko proteče. Jsou vhodne i pro citlivé bradavky , jedinou nevyhodou je okraj ktery je nepříjemný a škrabe , za me je toto bohuzel nedostatek dost podstatný
- Vzhled
- Malé lepítko
Vložky jsou docela tlusté, ale diky tomu jsou hodně savé a dokaží držet tvar. Jsou na prsu příjemné i v případě bolavé bradavky. Jsou baleny v jednom balení, tudíž z nich není tolik odpadu. Jediné negativum vidim v jednom proužku s lepíkem, který nemá šanči udržet vložku v podprsence.
- Absorpční schopnost
- Ekologické balení
- Dobře drží
- Jsou viditelné pod tričkem
Pozitivne hodnotim absorpcni schopnost vlozek do podprsenky. Diky prijemne absorpcni vrsrtve nemam pocit vlhka ani po cele noci. Neni tedy nutne tak casto menit. Pouze jedno lepitko, ale udrzi obstojne vlozku na svem miste. Jsou pomerne silne, v tenke podprsence tedy mohou prosvitat pod odevem.
- Vysoce absorbují
- Jednoduché uchycení
- Příjemné na nošení
S příchodem prvního potomka jsem hledala prsní vložky, které by mi vyhovovaly, avšak žádné mi nevyhovovaly, protože mě prsa vždy hodně svědily a pálily. Pak mi kamarádka poradila jestli jsem zkusila už Bella Mama Confort, tak jsem je koupila a bála jsem se, že to bude stejné jako u těch předešlých. Při prvním použití jsem se cítila jako v balvnce, prsa se přizpůsobyla a jejich absorční schopnost mě nadchla. Jednoduché uchycení a příjemný pocit byl pro mě uvolněním.
- tvar
- jemný materiál
- dobré balení
- jen jedna samolepka
Fajn velikost i na větší prsa, zároveň kapacitně jsou dobré i na noc - zachytí potřebné. Mají jemný materiál, který na citlivé kůži nekouše ani neštípe. Trochu nevýhoda je jen jedna samolepka, při kojení člověk musí manipulovat tak, aby neodlepil náhodou.
- Dobře drží na svém místě
- Tenké, diskrétní
- Udrží větší množství tekutiny
- Nejsou
Prsní vložky jsou tenké, diskrétní. Při běžném denním nošení dobře drží na svém místě. Lehce se přilepí do podprsenky i odstraní. Vyhovují mi i při použití v noci. Udrží i větší množství tekutiny a nepropustí ji na oblečení. Za sebe je mohu jen doporučit.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »