Nejnovější recenze ze sekce Vložky do podprsenky
- Poměr cena/kvalita odpovídající
- Není to Medela
- Kvalitní, savé.
- Cena.
Určitě budu spokojená, v minulosti vyzkoušeno a byla spokojenost
- Velice příjemný materiál.
- Krásné vzory.
- Příjemný materiál
- Výborná savost
Za dobu kojení dvou dcer jsem vyzkoušela velké množství různých druhů kojících vložek - od levných obyčejných po drahé značkové, ale žádné z nich se svou kvalitou nevyrovnaly těmto. Jsem s nimi velmi spokojená a rozhodně už budu používat jen tyto. Opravdu doporučuji. Jako drobnou nevýhodu (ne však v kvalitě výrobku) vidím balení vložek. Každá je jednotlivě zabalená do svého plastového pytlíčku, někdo to může považovat za výhodu, ale pro mě je to zbytečný odpad.
- používám je hlavně v noci, abych mohla spát bez podprsenky
- pod těsné oblečení
- těším se na plavání
- na tričku ani jedna stopa po mléku
Fantastický produkt! Jsem moc nadšená! Zatím jsou jako nové i při používání. Stačí v noci opři kojení jen sloupnou vložku, otřít opatrně a po kojení zase nalepit. Moc doporučuji! Snadno se s nimi manipuluje.
Vložky jsou moc široké a nepřijdou mi moc prodyšné.
- Velké, tenké, dobře drží
- price
- haven't used it yet
- haven't used the product yet but from the reviews, this might be good
- má vydržet až 150krát
- možnost nosit je od 2. týdne
- příznivá cena
- možnost chodit bez podprsenky
Mám citlivé bradavky, takže pro mě jsou trochu více lepivé. Do obchodu jsem psala a ihned mi odepsali a poradili mi, že mám použít malinké množství krému na bradavku před nalepením, pomohlo to a nosí se mi teď mnohem pohodlněji, po chvíli o nich nevím. Koupím si na střídačku ještě jeden pár.
Vložky jsou tenké, takže nejsou vidět pod tričkem.
Vložky jsou příjemné a savé.
- zakoupeno na doporučení porodní asistentky
- lepivé tak akorát
- dobře drží a mohu pohodlně spát bez obav
- velikost je ok
Trochu jsem se toho bála, ale teď si je nemohu vynachválit, protože můžu konečně spát bez podprsenky a trika nemám od skvrn od mléka, což mě hodně štvalo. Mléko mi teklo dost a já z toho byla opravdu zoufalá. Teď se nemusím bát, že někde bude flek a venku v létě se mi nestane žádný "trapas". Navíc se můžu těšit k bazénu - tedy pokud je otevřou, nebo k vodě. Moc doporučuji!
Příjemné, savé, drží
Příjemné, tenké a přesto výborně savé, spolehlivě drží.
- Jsou opravdu super dobře drží, když se nalepí a dlouho vydrží. Jsou příjemné na kůži.
Super cena
Dobré sedí mě i miminku
- 2 lepicí proužky
- Velikost
- Každá vložka balená zvlášť
Dobrá savost
- Zachytí, co zachytit má
- Každá vložka je balená jednotlivě do plastového obalu, příroda pláče.
- Vcelku velký rozměr cca 10cm v průměru
Nejlepší vložky do podprsenky, které jsem kdy vyzkoušela, byly ty od Johnson’s Baby, z neznámého důvodu je přestali vyrábět a od podzimu se snažím najít nějaké srovnatelné.
Chicco nejsou špatné co do savosti, ale velikostí a balením mi moc nevyhovují.